Norsk Målungdom

Sentralstyret 2021-2022

LeiarFrida Pernille Mikkelsen (Frå Sunnfjord, fødd 1997)

Frida Pernille Mikkelsen har bakgrunn frå Firda Målungdom og Studentmållaget i Oslo. Ho har sete fire periodar i sentralstyret som økonomiansvarleg og skrivar, og ein periode i landsstyret.

E-post: frida@malungdom.no Telefon: 48 24 87 47

NestleiarÅdne Reidar Nes Kleppe (Frå Stad, fødd 1998)

Ådne Reidar Nes Kleppe har sete ein periode i sentralstyret. Han har erfaring frå AUF og Arbeiderpartiet og er vara til Stad kommunestyre. Han tek lektorutdanning i engelsk og statsvitskap ved NTNU.

E-post: aadnereidar@malungdom.no Telefon: 91 91 26 87

SentralstyremedlemTobias Christensen Eikeland (Frå Oslo, fødd 2000)

Tobias Christensen Eikeland har sete ein periode i sentralstyret og var tredje vara til sentralstyret i perioden 18–19, Han har og sete i landsstyret og vore medlem i Katta MU.

SentralstyremedlemDordi Boksasp Lerum (Frå Tingvoll, fødd 2002)

Dordi Boksasp Lerum har bakgrunn frå Fron Målungdom og har sete to periodar i landsstyret. Ho har ogso erfaring frå Senterungdommen og går siste året på musikklinja.

SentralstyremedlemMarit Voldsund Fjeldvær (Frå Hitra, fødd 2001)

Marit Voldsund Fjeldvær har bakgrunn frå Trøndersk Målungdom og har sete to periodar i landsstyret. Ho har ogso erfaring frå Trøndelag Sosialistisk Ungdom.

1. varaRasmus Tennø Loe (Frå Luster, fødd 2002)

Rasmus Tennø Loe har bakgrunn frå Sogndal Målungdom og har sete ein periode i landsstyre. Han har også erfaring frå Vestland Sosialistisk Ungdom.

2. varaAnna Lovise Rekdal (Frå Vestnes, fødd 1995)

Anna Lovise Rekdal har bakgrunn frå Studentmållaget i Nidaros. Ho har sete to periodar i landsstyret og vore vara til sentralstyret i to periodar. Ho er utdanna sivilingeniør i fysikk og matematikk ved NTNU.

3. varaErling Løklingholm Leivestad (Frå Stord, fødd 2001)

Erling Løklingholm Leivestad har vore leiar i Sumarøyo Målungdom. Han har sete ein periode i landsstyret og ein i sentralstyret. Erling studerer industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU.